Esitelty kuva 6 parasta 3D kolikkopeliä joita pelata vuonna 2019 - 6 parasta 3D kolikkopeliä, joita pelata vuonna 2019

6 parasta 3D kolikkopeliä, joita pelata vuonna 2019

Aikaisemmin me puhuimme 3D kolikkopeleistä, jotka tarjoavat ilmaiskierroksia. Tämä siksi, että voittaminen on yksi pelaajien tavoitteista kolikkopelien pelaamisessa.

Toisinaan me haluamme kuitenkin vain pitää hauskaa. Siksi me unohdamme sellaiset asiat kuin talon rajoitukset tai bonusten puute.

Tämä pätee erityisesti 3D kolikkopeleissä. Ne eivät ole ainoastaan hauskoja pelata, lisäksi niiden grafiikat ovat myös niin upeita, että et edes välitä menetätkö rahaa vai et.

Joten tänään me aiomme tehdä juuri niin ja keskittyä 3D kolikkopeleihin, joita vuodella 2019 on tarjottavana, keskittymällä vähemmän voittoihin ja enemmän hauskuuteen.

Lähetä kuva 6 parasta 3D kolikkopeliä joita pelata vuonna 2019 Cazino Cosmos - 6 parasta 3D kolikkopeliä, joita pelata vuonna 2019

Cazino Cosmos

Jos olet ollut omistautunut 3D kolikkopelien harrastaja pitkän aikaa, tämän ei pitäisi olla ensimmäinen kerta kun kuulet Yggdrasilista. Yggdrasil on yksi parhaimmista 3D kolikkopelien tarjoajista uhkapeliteollisuudessa.

Cazino Cosmos on yksi heidän tuotteistaan. Se on yksi heidän uusimmista peleistään. Kuten nimestäkin voi päätellä, siinä on kyse kosmoksesta ja avaruudesta. Lyhyesti sanottuna, se on tehty scifi genren faneille.

Lähetä kuva 6 parasta 3D kolikkopeliä joita pelata vuonna 2019 EggOMatic - 6 parasta 3D kolikkopeliä, joita pelata vuonna 2019

EggOMatic

EggOMatic on 3D kolikkopeli, jonka on kehittänyt NetEnt. Sen sanottuamme, sinun pitäisi jo tietää, kuinka mahtavat sen grafiikat ovat.

Tämä 3D kolikkopeli sijoittuu robottien johtamalle munatehtaalle. Pelaajan tehtävänä on saada munat rullille voittaakseen palkinnon.

On myös kohtia, joissa joudut avaamaan useita munia, joten se on hauska tapa kuluttaa aikaa pelaamalla 3D kolikkopelejä.

Lähetä kuva 6 parasta 3D kolikkopeliä joita pelata vuonna 2019 Finn and the Swirly - 6 parasta 3D kolikkopeliä, joita pelata vuonna 2019

Finn and the Swirly Spin

Tässä kolikkopelissä on sarjakuvamainen versio Irlannista, jossa päähenkilönä haltija Finn. Tähän liittyy 3D kolikkopeli, joka sisältää paljon minipelejä, joita voi löytää eri paikoista.

Nämä minipelit tekevät tästä pelistä erittäin viihdyttävän. Lisäksi sarjakuvamainen grafiikka tekee siitä hauskan vain katsella.

Lähetä kuva 6 parasta 3D kolikkopeliä joita pelata vuonna 2019 Flaming Fox - 6 parasta 3D kolikkopeliä, joita pelata vuonna 2019

Flaming Fox

Flaming Fox on Red Tiger Gamingin kehittämä 3D kolikkopeli. Toisin kuin muut kolikkopelit, sitä ei voi ladata, joten sitä voi pelata vain selaimessasi.

Niin tai näin, sen upeiden kuvioiden ansiosta, huomaat, että sitä on melko viihdyttävää pelata. Se sisältää myös ominaisia elementtejä, joten se ei ole ainoastaan viihdyttävä, vaan siitä tulee entistä mielenkiintoisempaa, kun etenet pelissä.

Lähetä kuva 6 parasta 3D kolikkopeliä joita pelata vuonna 2019 Safari Sam - 6 parasta 3D kolikkopeliä, joita pelata vuonna 2019

Safari Sam

Safari Sam on 3D kolikkopeli, jossa on mielenkiintoinen juoni. Se pyörii Safari Samin ympärillä, kun hän elää elämäänsä.

Se myös sisältää hahmon, joka on vuorovaikutuksessa hänen kanssaan pelin eri osien kautta. Peli sijoittuu Afrikkaan, ja se on nopeatempoinen peli, täydellinen niille, jotka haluavat haastetta.

Lähetä kuva 6 parasta 3D kolikkopeliä joita pelata vuonna 2019 Tigersclaw - 6 parasta 3D kolikkopeliä, joita pelata vuonna 2019

Tiger’s Claw

Viimeinen lisäyksemme tälle 3D kolikkopelien listalle on Tiger’s Claw. Tämä peli keskittyy palkitsemaan pelaajiaan korkeilla voitoilla ja useilla tavoilla voittaa.

Se on kuitenkin myös viihdyttävä pelata, koska siinä on paljon symboleita, joita voidaan käyttää yhdistelmissä, jotka saavat sinun odotuksesi kasvamaan.

Kolikkopeleissä voitonmaksut eivät ole kaikkein tärkeimpiä. Vaikka suurin osa meistä keskittyy niihin, voi olla myös tyydyttävää vain tietää, että on olemassa peli, jota pelaamalla piittaamattomasti voit pitää hauskaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *