Työpaikat

Esitelty kuva Työpaikat - Työpaikat

Me olemme iloisia siitä, että olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme täällä Twilight the Video Game -sivustolla. Vaikka me olemme erittäin osaava asiantuntijaryhmä, käyttäjiltämme tuleva kysyntää ei ole vieläkään niin helppoa hallita.

Koska me emme halua, että käyttäjät jäävät ilman 3D kolikkopelien päivityksiä, me halumme 3D kolikkopeleistä kiinnostuneiden ihmisten työskentelevän kanssamme voidaksemme vastata käyttäjien vaatimuksiin.

Meillä on paljon vapaita paikkoja. Riippumatta siitä, mihin niistä saatat päätyä, olemme kiitollisia siitä avusta, jonka annat meille.

Me odotamme kuulevamme sinusta pian!

Tutkijat

Sivukuva Työpaikat Tutkijat - Työpaikat

Me tarvitsemme tällä hetkellä ihmisiä, jotka voivat liittyä tutkijaryhmäämme.

Käyttäjien kasvavien vaatimusten vuoksi meidän on kasvatettava henkilöstöämme, etenkin tutkimuspuolella.

Siksi etsimme ihmisiä, jotka kykenevät löytämään sellaista tietoa 3D kolikkopeleistä, joka on käyttäjillemme jakamisen arvoista.

SEO optimointi

Sivukuva Työpaikat SEO optimointi - Työpaikat

SEO-optimointitiimimme vastaa verkkosivustostamme ja yksittäisten artikkeleidemme sivujen sijoitusten parantamisesta.

He laativat kehyksen sille, miten meidän on tarkoitus hallita sisältömarkkinointia. Tähän sisältyy myös yrityksen sosiaalisen median tilien hallitseminen.

Optimointitiimin jäsenenä työskentelet myös verkkosivuston linkkien luomisen parissa.

Sisällön suunnittelija

Sivukuva Työpaikat Sisällön suunnittelija - Työpaikat

Sisällön suunnittelijat ovat vastuussa sen suunnittelemisesta, miten me aiomme julkaista sisältöä, jonka me olemme keränneet useista lähteistä.

Sisällön suunnittelusta vastaavana henkilönä sinun on varmistettava, että teet sen niin, että artikkelin julkaisuaikataulu ei ole ristiriidassa muiden aikataulujen kanssa.

Verkkosuunnittelijat

Sivukuva Työpaikat Verkkosuunnittelijat - Työpaikat

Verkkosuunnittelutiimiimme kuuluu ihmisiä, joilla on kokemusta erilaisten verkkosivujen suunnittelusta.

Täällä Twilight the Video Game -sivustolla me toivomme, että verkkosivustollamme on ilmapiiri, joka sopii uhkapelisivustolle.

Jos löydät itsellesi parhaiten sopivan aseman, ota rohkeasti yhteyttä tiimiimme esittääksesi kysymyksiä tai lähettääksesi hakemuksesi. Kiitos kiinnostuksestasi liittyä Twilight the Video Game tiimiin!